Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Humlevandring og pollinatortelling ved Friluftshuset på Orre

4 august 13:00 - 14:00

Velkommen til humlevandring og pollinatortelling ved Friluftshuset på Orre! 🌸🐝
«Den ville pollinatortellingen» markeres i sommer med arrangement over hele landet, bli med! Det å vite hvilke arter som finnes hvor, er viktig kunnskap som er gull verdt for å kunne ta vare på bestandene av insekter og de områdene som lever i, og her kan DU være med og bidra. Kanskje finner vi også den rødlistede arten kysthumla?
Besøkssenter våtmark Jæren og La Humla Suse inviterer deg til å bli en «folkeforsker» og bli med på pollinatorjakt! Armert med håv og samleglass skal vi sammen lete, finne, lære å gjenkjenne og registrere ulike blomsterbesøkende arter av insekter; sommerfugler, blomsterfluer, biller, humler og andre ville bier. Vi stiller med utstyr og instruktør som hjelper til med å fange og identifisere det vi finner.
Arrangementet er åpent, gratis, passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Barn under 9 år bør være i følge med voksen. Krever ingen påmelding, men trykk gjerne «skal» om du vet du kommer.
Å bidra med artsregistrering er samfunnsnyttig – det bidrar til økt kunnskap om naturen og hvilke arter som lever i ulike typer natur.
Lær deg mer på nettsiden www.pollinatortellingen.no

Detaljer

Dato:
4 august
Tid
13:00 - 14:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/share/Nd1e46sK32DhFptT/

Sted

Fritlusftshuset på Orre
Nordsjøvegen 913 4352 + Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangører

La Humla Suse
Besøkssenter våtmark Jæren